Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kavga iddialarına mutluluk pozuyla yanıt verdi

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kavga iddialarına mutluluk pozuyla yanıt verdi

Kara Sevda dizisinin yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen Arnavutköy'de yemek yerken objektife yakalandı. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çift, sokak ortasında kavga ettikleri iddiasına da son noktayı koydu.

15-11/07/563cab37c03c0e32c4d05df9.jpg

Kara Sevda dizisinde Kemal karakterini canlandıran Burak Özçivit’in sevgilisi Fahriye Evcen ile bir süredir arasının kötü olduğu iddia ediliyor. Burak Özçivit’in Kara Sevda’da başrol paylaştığı Neslihan Atagül ile samimi sahneleri nedeniyle sık sık kavga ettikleri iddia edilen çift, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’nda yemekteydi.

Kara Sevda fragman

Çift, geçtiğimiz günlerde sokak ortasında kavga ettiklerine dair iddialarla da cevap verdi. Burak Özçivit; “Görüldüğü gibi gayet mutluyuz, konuşmaya gerek var mı” dedi.

15-11/07/563cab37c03c0e32c4d05df7.jpgBurak Özçivit ve Fahriye Evcen Arnavutköy'de yemek yerken böyle görüntülendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN