Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Bahar Şahin’in biyografisi

Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Bahar Şahin’in biyografisi

Oynadığı birçok dizi ve filmin yanında güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Bahar Şahin, hayat hikayesi boyunca önemli projelerde yer aldı. O Hayat Benim dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerine başlayan Bahar Şahin, İbrahim Büyükak’ın filmi Yol Arkadaşım 2 filmiyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Aslen Artvinli olan ve Ankara’da doğan Bahar Şahin, O Hayat Benim’deki Müge karakteriyle tanındı. Son dönemlerde hakkında çıkan haberlerin ardından, ‘Bahar Şahin kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?’ soruları, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

BAHAR ŞAHİN KİMDİR?

26 Mayıs 1997’de Ankara’da doğan Bahar Şahin, aslen Artvinlidir.

İlk oyunculuk deneyimini O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile yaşayan Bahar Şahin, Yol Arkadaşım, Lise Devriyesi, Servet ve Kayıt Dışı gibi projelerde oynadı.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterini oynayan Bahar Şahin, güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Bahar Şahin, İyi Oyun, Servet, Zalim İstanbul, Yol Arkadaşım 2, Kayıt Dışı, Oha Diyorum, O Hayat Benim ve Lise Devriyesi projelerinde izleyici karşısına çıktı.

DİZİDEKİ ROL ARKADAŞIYLA BİRLİKTE

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin Alt Yapı ekibindeki oyuncu Cenan Adıgüzel’le 6 aydır birlikte olan Bahar Şahin, Cenan’la ayrılmasının ardından Ozan Dolunay’la görüntülendi. Genç aşıklar, bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülendi, Milliyet’te yer alan habere göre; sahil kenarındaki restoranda karşılık yemek yiyen çift, mekanda üç saat oturduktan sonra taksiyle ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN