Ünlü futbolcu Lukas Podolski dönerci oldu

Ünlü futbolcu Lukas Podolski dönerci oldu

Galatasaray formasını iki sezon giyen Lukas Podolski, dönerci oldu.

KARAR/FRANKFUR
 
Galatasarayın ve Alman Milli Takımı’ın eski futbolcusu Almanya’nın Köln kentinde bir döner restoran açacak. Açılacak döner restoran hakkında  yayımlanan basın bildirisinde  Podolski’nin iki yıl Galatasaray forması giydiği hatırlatılarak‚‘Kendisi  o zamandan beri Türk kültürünün ve mutfağının dostu“ ifadesi kullanıldı. Önümüzdeki Cumartesi günü Köln’de yapılacak açılışa Podolski bizzat katılacak.
 

DÖNER TO GO RESTORAN 

Podolski’nin iki ortağı ile birlikte açtığı Mangal Döner isimli büfede döner sadece satın alınabilecek. Mekanda yemek yeme imkanı olmayacak.
 
Almanya’da da geniş bir hayran kitlesi olan Podolski’nin Go to Döner projesinin başarıya ulaşıp ulaşmayacağı merakla bekleniyor. Podolski daha önce bir birahane, moda evi ve dondurmaca açmıştı. 
 

HAYRANLARI GELECEK Mİ?

Öte yandan Bild gazetesi de okuyucuları arasında bir anket yaptı. Lukas“ın döner büfesini sevdiniz mi“ sorusuna 

katılanların yarıdan fazlası bu döner restorana mutlaka gideceklerini belirti.  Podolski“nin büfesine gitmeme kararı verenler 
eski gittikleri dönerciye sadık kalacaklarını ifade etti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN