Beşiktaş yeni golcüsünü Almanya'da buldu! Kartal'a 20 milyon euroluk gol makinesi: 97 gol 36 asist...

Beşiktaş yeni golcüsünü Almanya'da buldu! Kartal'a 20 milyon euroluk gol makinesi: 97 gol 36 asist...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, 20 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni golcüsünü Almanya'da buldu. Kartal, 20 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, golcü arayışlarını hızlandırdı. Aboubakar, Cenk Tosun ve Muleka ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü Almanya'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, Alman ekibi Wolfsburg formasını terleten Jonas Wind için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekibin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşmayı hedeflediği ileri sürüldü.

Kartal'ın güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan Danimarkalı golcü için 7 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. 25 yaşındaki golcü oyuncu geçen sezon Alman ekibinde 37 karşılaşmada görev alırken takımına 12 gol 8 asistlik katkı sundu.

Danimarkalı golcü futbol kariyeri boyunca ise toplamda 237 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 97 gol 36 asiste imza attı.

Beşiktaş'tan golcü Jonas Wind için 7 milyon euro! - Faul

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN