Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk süper yıldız! 'Yeni Messi' adım adım Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk süper yıldız! 'Yeni Messi' adım adım Fenerbahçe'ye...

Jose Mourinho yönetiminde 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 25 milyon euroluk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer operasyonunda düğmeye bastı. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 25 milyon euroluk süper yıldız için harekete geçti.

2008-2009 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edemeyen, 2013-2014 sezonundan bu yana ise Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde bu iki özlemine son vermeyi hedefliyor.

Transfer döneminin açıldığı günden bu yana Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak savunma hattını güçlendiren sarı-lacivertli ekip, bu kez 25 milyon euroluk gol makinesi için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, bir dönem 'Yeni Messi' olarak anılan Ansu Fati'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Sarı-lacivertli ekibin bu transfer için Barcelona ile temasa geçti. Mourinho'nun 21 yaşındaki golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Jose Mourinho'nun gözdesi Ansu Fati

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan genç yıldız, geçen sezon kiralık olarak Brighton formasını terletti. İngiliz ekibinde 27 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu. Ansu Fati transferinde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN