Sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam ediyor! Kartal bir ayrılığı daha resmen açıkladı

Sezona galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam ediyor! Kartal bir ayrılığı daha resmen açıkladı

Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle başlayan ve ilk haftayı galibiyetle kapatan Beşiktaş, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona Samsunspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından hayata sokulan yeni yabancı kuralı nedeniyle kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran, Ante Rebic, Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic ile yollarını ayıran siyah-beyazlı ekip, İspanyol savunma oyuncusu Montero ile de yollarını ayırdı.

Ayrılığı resmen açıklayan siyah-beyazlı ekip, "Francisco Montero ile Yollarımız Ayrıldı Profesyonel futbolcumuz Francisco Montero ile olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Francisco Montero’ya bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı.

Salim Manav on X: "ÖZEL | Racing de Santander, Javi Montero'nun transferi için kulübü Beşiktaş ve İspanyol stoper ile anlaştı. • Montero, İspanyol ekibi ile resmi sözleşme imzalayacak. @ajansspor #yüzdeyüz https://t.co/VNkPEZHAX3" /

Beşiktaş forması altında 46 karşılaşmada görev alan Montero, takımına 2 gol 2 asistlik katkı sunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN