Ankara’da okumanın ayrıcalığı bir başka! O belediye yaptı gönülleri fethetti: Üniversitelilere en sıcak karşılama…

Ankara’da okumanın ayrıcalığı bir başka! O belediye yaptı gönülleri fethetti: Üniversitelilere en sıcak karşılama…

Ankaralı o belediye Ankara’da okumanın ayrıcalıklı olduğunu bir kez daha gösterdi. Kente dönmeye başlayan üniversitelilere en sıcak karşılama ile hoş geldiniz diyen belediye, gönülleri fethetti…

Üniversite döneminin başlamasıyla birlikte farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen öğrenciler, Ankara'ya dönmeye başladı. Yüzbinlerce öğrencinin yeniden toplandığı Ankara’da, Gölbaşı Belediyesi, ilçelerindeki öğrencilere sıcak bir karşılama sundu. Öğrenciler için atıştırmalık ve çay ikramı ile gerçekleştirilen bu etkinlik, yeni dönemin başlangıcında onlara hoş bir sürpriz oldu.

BAŞKAN ODABAŞI’NDAN DESTEK MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gazi Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi kampüslerinin önünde kurulan stantlarla öğrenciler için sıcak bir ortam oluşturdu. Başkan Odabaşı, öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını belirterek, “Gölbaşı Belediyesi olarak eğitim hayatları boyunca yanlarında olacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Eğitim yolculuklarında tüm imkânlarımızla yanlarında olacağız. Gölbaşı’mızda eğitim öğretime başlayan tüm öğrenci kardeşlerime ve eğitimcilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum,” şeklinde konuştu.

golbasi-belediyesinden-universite-ogrencilerine-sicak-karsilama-1.jpg

ANKARA’YI TERCİH EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN DESTEK PROGRAMLARI

Geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından AŞTİ'ye kurulan stant ile öğrenciler sıcak bir şekilde karşılanmıştı. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin yer aldığı Ankara'da, öğrencilere yönelik okul dışı benzer programlar gerçekleştiriliyor. Şehri benimseyen öğrenciler, okul hayatlarına olumlu şekilde yansıyor. Yerel yönetimler, Ankara'daki okul hayatlarına güzel bir başlangıç yapabilmeleri için adımlar atmaya devam ediyor.

golbasi-belediyesinden-universite-ogrencilerine-sicak-karsilama-2.jpg

Gölbaşı Belediyesi’nin bu sıcak karşılama ve destekleri, üniversite öğrencileri için yeni dönemde önemli bir moral kaynağı oldu. Şehirdeki bu pozitif atmosfer, öğrencilerin adaptasyon sürecini kolaylaştırıyor ve eğitim hayatlarına olumlu bir başlangıç yapmalarına yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN