Rize'deki okulda üzücü olay: Merdiven boşluğuna düşen öğrenci hayatını kaybetti

Rize'deki okulda üzücü olay: Merdiven boşluğuna düşen öğrenci hayatını kaybetti

Rize'deki bir ortaokulda, dördüncü katın merdiven boşluğuna düşen 8. sınıf öğrencisi trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.

Rize'de bir ortaokulda meydana gelen talihsiz olayda, dördüncü kattan merdiven boşluğuna düşen 8. sınıf öğrencisi hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi. Okul yönetimi, yaşanan olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve öğrencilerin psikolojik destek alması için gerekli adımların atılacağını duyurdu.

Müftü Mahallesi'ndeki Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü öğrencisi 14 yaşındaki Gizem Kazdal, merdiven boşluğuna düştü.

Ağır yaralanan kız çocuğu, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

Tüfekçi, mesajında, Rize Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul Bölümü 8. sınıf öğrencisinin elim bir olay sonucu vefat ettiğini belirterek, "Acımız büyüktür. Rize eğitim ailesi olarak yavrumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN