Meteoroloji'den kritik uyarı: 4 bölgede şiddetli sağanak

Meteoroloji'den kritik uyarı: 4 bölgede şiddetli sağanak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu uyarısına göre, ülkemizin büyük bir bölümü bugün sağanak yağışların etkisi altında kalacak. Özellikle Marmara, Karadeniz, Akdeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu uyarısına göre, ülkemizin büyük bir bölümü bugün sağanak yağışların etkisi altında kalacak. Özellikle Marmara(Edirne, Kırklareli hariç), Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Vatandaşların dikkatli olması ve olası olumsuzluklara karşı önlem alması gerekiyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

BU İLLERDE KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

Yağışların Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt, Sinop çevreleri ve Diyarbakır'ın kuzey kesimleri, Kastamonu kıyıları ile Afyonkarahisar’ın doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI GÜNEY DOĞU'DA AZALIYOR

Sıcaklıkların; Güneydoğu Anadolu'da 2 ilâ 4 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile kıyı Ege'de 40-60 km/saat kuvvetinde esmesi tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

21 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

22 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun4.png

23 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

24 EYLÜL SALI GÜNÜ

haritatahmingun5.png

25 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN