Tavşantepe'deki çocuk ölümleri: Ölen 16 çocuktan 9'u Narin'in akrabalarıymış

Tavşantepe'deki çocuk ölümleri: Ölen 16 çocuktan 9'u Narin'in akrabalarıymış

Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde yaşanan korkunç olayda yeni detaylar ortaya çıktı. 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülüp "kayboldu" denilerek gizlenmeye çalışıldığı olayda, köyde geçmiş yıllarda yaşanan 15 çocuk ölümünün de gündemi meşgul ettiği öğrenildi. Yapılan araştırmalarda, bu çocuk ölümlerinin 9'unun Narin'in çoğunlukla anne tarafından akrabaları olduğu tespit edildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı dolu ölümüyle ilgili soruşturma, yeni detaylarla sarsılıyor. Adli Tıp Kurumu'nun son raporuna göre, küçük kızın ölüm nedeni netlik kazandı. Raporda, Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı" olarak öldüğü belirtildi. Ayrıca, çocuğun boğaz bölgesi dışında göğüs kısmında da kanama izlerine rastlandığı ifade edildi.

Cesetten alınan 91 ayrı bulgu, cinayetin vahşiliğini gözler önüne seriyor. Sol diz altından bacağın kopmasına neden olan travmanın, ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulmuş nitelikte olduğu aktarılan raporda, "Çocuğun ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı meydana gelmiş olduğu, oy birliği ile mütalaa edilmiştir." ifadesine yer verildi.

Sabah'tan Kenan Kıran'ın haberine göre, iddiaların odağındaki Tavşantepe köyünde geçmişte 15 çocuk ölümünün daha gerçekleştiği ve bu ölümlerden 9'unun Narin'in akrabaları olduğu ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN