Porto Rikolu kadın voleybolcu Lopez evinde ölü bulundu!

Porto Rikolu kadın voleybolcu Lopez evinde ölü bulundu!

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın Porto Rikolu smaçörü Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulundu. Ölümünde şüpheli bir durum tespit edilmedi.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın Porto Rikolu smaçörü Pilar Marie Victoria Lopez, evinde ölü bulundu. 3 hafta önce transfer olan Lopez’in ölümünde herhangi bir şüpheye rastlanmadığı bildirildi. Lopez’in uykusuzluk sorunu nedeniyle ilaç kullandığı öğrenildi.

nilufer-belediyesporlu-voleybolcu-pilar-marie-17767683-5899-m.webp

GÜNÜN İDMANINA KATILMADI

Bugün yapılacak idmana katılmayan Pilar Marie Victoria Lopez’in telefonla da ulaşılmaz olması üzerine kulüp görevlileri evine gitme kararı aldı. Çilingir yardımıyla açılan kapıdan içeri giren görevliler, Lopez’i yatak odasında hareketsiz buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

9934944.jpg

SAĞLIK EKİPLERİ ÖLÜMÜ TESPİT ETTİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Lopez’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kulüp Müdürü Kenan Daştan, oyuncunun transfer öncesinde sağlık kontrolünden geçtiğini ve herhangi bir rahatsızlık tespit edilmediğini ifade etti. Daştan, "Lopez, takımımızdaki üç yabancı oyuncudan biriydi. Evinde herhangi bir dağınıklık bulunmadı ve kapısında zorlanma izine rastlanmadı. Polis, şüpheli bir durum bulunmadığını belirtti" dedi.

s-67f3c92e4b25cb9316c124c1e794a3c0a8e46cf9.jpg

CENAZE ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Lopez’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN