Şanlıurfa'da gece yarısı tüfekli saldırı: Baba ve 4 çocuğu yaralandı

Şanlıurfa'da gece yarısı tüfekli saldırı: Baba ve 4 çocuğu yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bir otomobile açılan ateş sonucu bir baba ve dört çocuğu yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, dün akşam saatlerinde iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında bir otomobile yapılan tüfekli saldırıda, sürücü baba ve çocuklarının yaralandığı belirtildi.

Siverek'te yaşanan olay dün akşam saatlerinde Abdalağa Mahallesi'nde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen pompalı tüfekle otomobile açılan ateş sonucu Medet K. (38) ile yanındaki çocukları Emine, Sude Naz, Menesa ve Nur Fidan K. yaralandı.

111.webp

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Baba ve 4 çocuğu tedaviye alınırken olay yerinde polis ekipleri tarafından 3 kişi gözaltına alındı.

Olay anı ise bölgedeki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde kavga sırasında bir kişinin pompalı tüfekle ateş açması ve çocukların çığlık attıkları duyuldu.

1212.webp

1313.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN