57 suç kayıdı olduğu iddia edilen çete Gaziantep sokaklarında! Kalaşnikofla meydan okudu

Gaziantep'te silahlı çete sokaklarda nöbet tuttu. Husumetlilerine gözdağı veren 7 kişi ellerindeki kalaşnikoflarla meydan okudu. 57 suç kayıdı olduğu iddia edilen görüntülerdeki şüpheli, 'Tuşa basmakla tetiğe basmak aynı mı? Hani sokağa çıkamıyorsunuz oğlum' diyerek sokakta bağırdı.

Gaziantep’te bir ara sokakta çekilen ve sosyal medyada yayılan görüntüler, silahlı grupların sokak ortasında tehditler savurduğunu ortaya koydu. Videoda, 7 kişilik bir çetenin içinde yer alan iki şahsın uzun namlulu silahlarla nöbet tutar gibi durduğu ve husumetlilerine hakaretler ettiği görüldü.

Görüntüler yankı uyandırırken, birçok sosyal medya kullanıcısı İçişleri Bakanlığı, Gaziantep Valiliği ve güvenlik güçlerine çağrıda bulundu.

yeni-proje-5.jpg

Uzun namlulu silahlar taşıyan şahısların, suç dosyalarının kabarık olmasına rağmen sokaklarda rahatça gezmeleri, çeteleşmenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

yeni-proje-6.jpg

'TUŞA BASMAKLA TETİĞE BASMAK AYNI MI?'

Videoda yer alan ve Bedir Aydın olduğu iddia edilen kişinin, elindeki Rus piyade tüfeği Kalaşnikof’u gömleğinin altına sıkıştırarak tehditler savurduğu görüldü. Aydın'ın, 'Hani sokağa çıkamıyorsunuz oğlum, tuşa basmakla tetiğe basmak aynı mı?' dediği görüldü.

57 SUÇ KAYIDI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Videoyu sosyal medya hesabında paylaşan Emrah Aydınalp, bu kişilerin suç geçmişinin ciddi olduğunu belirtti. Aydınalp, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Gaziantep’te sokak ortasında terör estiren şahıslar, ellerinde uzun namlulu silahlarla poz veriyor ve insanları tehdit ediyor. Bu şahısların 57 suç dosyası var (ölümle tehdit, mekana çökme, uyuşturucu ticareti, silah ticareti). İlla birinin ölmesi mi gerekiyor?”

Aydınalp, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve güvenlik birimlerini etiketleyerek, yetkilileri göreve çağırdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da videoyu paylaşarak silahlı kişilerin sokakta özgürce dolaşmasına tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN