Epic Games yeni haftanın ücretsiz oyununu erişime açtı! Bu fırsat kaçmaz: Son tarih 3 Ekim

Epic Games yeni haftanın ücretsiz oyununu erişime açtı! Bu fırsat kaçmaz: Son tarih 3 Ekim

Epic Games Store, yeni haftanın ücretsiz oyununu duyurmuştu! Dün akşam saatlerinde erişime açıldı! Son tarih 3 Ekim...

Oyun dünyasının en popüler platformlarından biri olan Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu ise macera ve bulmaca severlerin ilgisini çekecek The Spirit and the Mouse oldu.

THE SPIRIT AND THE MOUSE: ŞİRİN BİR FRANSIZ KÖYÜNDE ELEKTRİK TEMELLİ BULMACALAR

The Spirit and the Mouse, oyuncuları sevimli bir fare karakteriyle büyüleyici bir Fransız köyüne götürüyor. Bu oyunda, elektrik temelli bulmacaları çözerek köydeki görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Macera ve bulmaca temalarının bir araya geldiği oyun, hem görsel olarak hem de oynanış dinamikleriyle dikkat çekiyor.

The Spirit and the Mouse/Nintendo Switch/eShop Download

Oyun, 26 Eylül saat 18:00’den itibaren Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir hale geldi ve 3 Ekim'e kadar sürecek bu fırsatı kaçırmamanız tavsiye edilir. Bir kez kütüphanenize eklediğinizde ise oyun tamamen sizin olacak.

EPIC GAMES'TEN ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games Store’dan ücretsiz oyun almak oldukça basit. İlk olarak, platforma giriş yapmanız gerekiyor. Eğer bir Epic Games hesabınız yoksa, kısa bir kayıt işlemi ile kolayca hesap oluşturabilirsiniz. Daha sonra mağaza sayfasında ücretsiz olarak sunulan The Spirit and the Mouse oyununa tıklayıp "Yükle" butonuna basarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Böylece oyun sizin olacak ve dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN