Galatasaray'da Zaha ile yaşanılan ayrılığın perde arkası otaya çıktı! 'Gönderin, gerekirse transfer yapmayın..."

Galatasaray'da Zaha ile yaşanılan ayrılığın perde arkası otaya çıktı! 'Gönderin, gerekirse transfer yapmayın..."

Geçen yıl yaz transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan ancak gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Zaha, geride bıraktığımız transfer döneminde kiralık olarak Lyon'a kiralanmıştı. Aslan'da Zaha ile yaşanılan ayrılığın perde arkası ortaya çıktı.

Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, evinde ağırladığı PAOK'u 3-1 mağlup ederek Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı. Okan Buruk yönetimindeki formuyla dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı ekipte yaz transfer döneminde Zaha ile yaşanılan ayrılığın perde arkası ortaya çıktı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Wilfred Zaha'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekipte Zaha, performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Galatasaray forması altında beklentilerin altında kalan golcü oyuncu, geride bıraktığımız transfer döneminde kiralık olarak Fransız devi Lyon'a transfer olmuştu.

Aslan'da Zaha ile yaşanılan ayrılığın detayları ortaya çıktı. Gazeteci Memet Özcan'ın aktardığına göre; Aslan'ın Arjantinli süper yıldızı Icardi, sarı-kırmızılı yöneticiler ile yaptığı toplantıda Zaha'nın takımda huzursuzluk yaptığını belirtti.

"ZAHA'YI GÖNDERİN, GEREKİRSE TRANSFER YAPMAYIN"

Özcan, söz konusu durum hakkında Youtube platformu Spor Alles yayınında "Zaha takımdayken Mauro Icardi yöneticilere; 'Zaha'yı gönderin, gerekirse transfer yapmayın, yine şampiyon oluruz dedi." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN