Jose Mourinho'yu getiren 28 milyon dolarlık özel jetin sahibi ortaya çıktı! Bugüne kadar 310 adet üretilmiş

Jose Mourinho'yu getiren 28 milyon dolarlık özel jetin sahibi ortaya çıktı! Bugüne kadar 310 adet üretilmiş

Jose Mourinho'yu getiren 28 milyon dolarlık özel jetin sahibi kim? Bugüne kadar sadece 310 adet üretilmiş! O özel jetin sahibi ortaya çıktı...

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile anlaşma sağladıktan sonra özel bir jet ile İstanbul’a geldi. Bu gelişme dünya basınının büyük ilgisini çekti.

Londra’da, Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ni izleyen Mourinho’nun İstanbul'a geliş süreci de gün yüzüne çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Mourinho’yu Fuat Tosyalı’nın özel jetiyle Londra’dan İstanbul’a getirdiği öğrenildi.

FUAT TOSYALI'YA AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

jose-mourinho-1.webp

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya ait olan Falcon 2000S model özel jetin güncel piyasa değeri yaklaşık 28 milyon dolar. Bu özel jet, 20 metre uzunluğunda olup, 1996 yılından bu yana yalnızca 310 adet üretilmiş sınırlı sayıda bir modeldir.

Tosyalı, bu gelişmiş jeti 2013 yılında satın almış ve Falcon 2000S’in ilk sahiplerinden biri olmuştur. Mourinho’nun İstanbul ziyareti için Fenerbahçe'nin Tosyalı’nın jetini kiraladığı belirlendi. Tosyalı’nın özel jeti, 2 mürettebat ve 8 yolcu kapasitesine sahip olup, 6554 kilometre uçuş menziline sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN