Jose Mourinho istedi Branco bitirdi! Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor. Ali Koç 3 katını ödeyecek

Jose Mourinho istedi Branco bitirdi! Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor. Ali Koç 3 katını ödeyecek

Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro çalışmalarına başladı. Teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayıran sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Şampiyon Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Portekizli hoca aradığı golcüyü Almanya'da buldu. Jose Mourinho istedi Branco bitirdi! Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor. Başkan Ali Koç 3 katını ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde başkanlık seçimi devam ederken Başkan Ali Koç, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaştıklarını duyurdu. Bu haber dünya basınında büyük yankı oluştururken Fenerbahçe'den peş peşe transfer müjdeleri gelmeye devam ediyor. Jose Mourinho istedi Branco bitirdi! Fenerbahçe 40 milyon euroluk yıldızı transfer ediyor. Başkan Ali Koç 3 katını ödeyecek. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

JOSE MORINHO İSTEDİ BRANCO BİTİRDİ!

Fenerbahçe'de transfer mesaisi devam ediyor. Jose Mourinho'nun bugün İstanbul'a gelmesi beklenirken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fotospor'da yer alan habere göre, Mourinho Stuttgart formasıyla bu sezon harikalar yaratan Serhou Guirassy istediği ifade edildi. Başkan Ali Koç'un ise bu transfer için çalışmalara başladığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-02t104953-166.jpg

FENERBAHÇE 40 MİLYON EUROLUK YILDIZI TRANSFER EDİYOR

28 maçta 28 gol atarak Stuttgart'ı üst sıralarda tutan Fenerbahçe, Gineli golcü için 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır. Guirassy'nın aynı zamanda menajerliğini yapan babası Karamba ile görüşen Mario Branco, Stuttgart'ta aldığı maaşını 3'e katlamayı (4.5 milyon euro civarında) teklif etti.

ALİ KOÇ 3 KATINI ÖDEYECEK

Daha önce West Ham ve AC Milan'la görüşen Guirassy'nın babası Karamba yıllık 10 milyon Euro'luk bir maaştan bahsetmişti. İki ekip de böyle bir rakamı ödemeyi düşünmediği için görüşmeler durmuştu.

yeni-proje-2024-06-02t105004-864.jpg

Ali Koç, 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyip Guirassy'yi almaya hazır. Ancak yılda 10 milyon Euro'dan 3 yıl için 30 milyon Euro, toplamda neredeyse 50 milyon Euro'luk bir maliyetin altına girmeyi düşünmüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN