Jose Mourinho ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'ye 45 milyon euroluk gol makinesi: 227 gol 98 asist...

Jose Mourinho ilk bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'ye 45 milyon euroluk gol makinesi: 227 gol 98 asist...

Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle dünyanın gündemine oturan Fenerbahçe, 45 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Hafta sonu yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. İsmail Kartal ile yollarını ayırdıktan sonra Jose Mourinho ile anlaşma imzalayarak dünyanın gündemine oturan sarı-lacivertli ekip, yaz transfer döneminde bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Devler Ligi'nde grup aşamasına ulaşmayı, Süper Lig'de ise 2013-14 sezonundan bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 45 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, İngiliz devi Tottenham formasını terleten Heung-min Son için düğmeye bastı. Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olan golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon 36 karşılaşmada görev alarak takımına 17 gol 10 asistlik katkı sundu.

2015 yılından bu yana Tottenham formasını terleten Güney Koreli golcü futbol kariyeri boyunca 606 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 227 gol 98 asiste imza attı.

Sarı-laciverti ekibin 31 yaşındaki golcüyü transfer gündemine aldığı belirtilirken resmi temasların ise kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN