Duygusal anlar yaşatan “Hoş Geldin Paşam” oyunu büyük beğeni topladı

Duygusal anlar yaşatan “Hoş Geldin Paşam” oyunu büyük beğeni topladı

Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Hoş geldin Paşam” adlı tiyatro oyununu sahneleyerek büyük beğeni topladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen etkinlikte, seyirciler duygusal anlar yaşadı.

Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan oyun, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına ve ilkelerine ışık tutarak, izleyicilere geçmişle bugün arasında köprü kurdu. Tiyatroseverler, oyuncuları uzun süre alkışlayarak desteğini gösterdi.

Oyuncular sahne performansları ile tam not alırken, oyunu takip eden Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse rol alan oyuncuları tek tek tebrik etti.

Belediye Başkanı Fuat Köse, tiyatronun önemine vurgu yaparak: "Bu tür etkinlikler, kültürel mirasımızı yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak adına büyük bir fırsattır. Salonumuzu dolduran ve bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, daha aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN