Galatasaray'da İlkay Güdoğan sesleri

Galatasaray'da İlkay Güdoğan sesleri

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Cimbom'un, dünyaca ünlü yıldız orta saha İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığı iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna orta saha ve sağ bek takviyesi yapmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar için flaş bir iddia ortaya atıldı.

ÇANAKKALE OLAY - İlkay Gündoğan Alman mı Türk mü? İlkay Gündoğan neden Almanya'yı seçti?

Radyo Gol'den Feridun Niğdelioğlu'nun haberine göre; Galatasaray, İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattı. Niğdelioğlu, açıklamasında ''İlkay Gündoğan Galatasaray'da! Bitti, geçmiş olsun. Sosyal medyada "Gelirse etek giyerim." diyenler var. İlkay Gündoğan helikopterle indiğinde görürsünüz'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan İspanyol medyasından Sport'ta yer alan habere göre; Barcelona yönetimi, 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun ayrılmasına izin verecek. Katalan devinde teknik direktörlük koltuğuna oturan Hansi Flick'in, İlkay ile bir görüşme gerçekleştireceği ve bu görüşmenin ardından yıldız futbolcunun geleceğinin şekilleneceği aktarıldı.

33 yaşındaki orta saha oyuncusu, Katalan ekibinin forması ile toplamda çıktığı 51 maçta 5 gol ve 14 asistlik performans sergilemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN