Fenerbahçe'nin orta sahasına Kamerunlu dinamo! Ali Koç 27 milyon euroluk starı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'nin orta sahasına Kamerunlu dinamo! Ali Koç 27 milyon euroluk starı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertliler Fred'in sakatlanmasıyla birlikte orta saha arayışına girdi. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'nin orta sahasına Kamerunlu dinamo! Ali Koç 27 milyon euroluk starı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde orta saha arayışı devam ediyor. Gelen sürpriz transfer haberi ise taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe'nin orta sahasına Kamerunlu dinamo! Ali Koç 27 milyon euroluk starı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHASINA KAMERUNLU DİNAMO

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha için ek takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim aradığı ismi sonunda buldu. Spor yorumcusu Levent Ümit Erol'un özel haberine göre, Fenerbahçe’nin İtalya Serie A ekibi Napoli’de forma giyen Kamerunlu orta saha oyuncusu André-Frank Zambo Anguissa’yı transfer etmek istediği iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-23t124335-913.jpg

ALİ KOÇ 27 MİLYON EUROLUK STARI GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Zambo Anguissa’nın bir dönem Fenerbahçe forması giyen Kamerunlu futbolcu Pierre Webo ile görüşerek bilgi aldığı kaydedildi. Transferde şartların oluşması durumunda André-Frank Zambo Anguissa, Fenerbahçe forması giyebilir.

yeni-proje-2024-08-23t124355-275.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 27 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, merkez orta sahanın yanı sıra ön libero pozisyonunda forma giyebiliyor. Napoli’de 118 maça çıkan Kamerunlu futbolcu, 5 gol atarken 13 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN