Trabzonspor yeni golcüsünü buldu! Abdullah Avcı telefonla aradı: Fırtına bombayı patlatıyor...

Trabzonspor yeni golcüsünü buldu! Abdullah Avcı telefonla aradı: Fırtına bombayı patlatıyor...

Golcü arayışlarını hızlandıran Trabzonspor, forvet transferinde çalışmalarını hızlandırdı. 32 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste gol atamayan bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü Belçika'da buldu.

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. 32 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste gol atamayan Trabzonspor, gözünü Belçika'ya dikti.

Onuachu ve Weghorst transferlerinde mutlu sona ulaşamayan Trabzonspor, farklı alternatiflere yöneldi Gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, 8 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Okay Yokuşlu ve Arseniy Batagov transferlerinde mutlu sona ulaşan Karadeniz ekibi yeni golcüsünü Belçika'da buldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bordo-mavili ekip, Belçika ekibi Genk formasını terleten Tolu Arokodare için çalışmalara başladı. Karadeniz ekibinin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı'nın Tolu Arokodare ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve oyuncuya kendisi hakkındaki planlarını anlattığı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro olan Nijeryalı golcü için bugüne dek toplamda 8 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçtiğimiz sezon 52 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu takımına 15 gol 3 asistlik katkı sundu. 1,97 boyundaki golcü oyuncu futbol kariyeri boyunca ise toplamda 175 müsabakada 64 gol 13 asiste imza attı. Yıldız golcü özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkatleri çekiyor.

Tolu Arokodare - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN