Askeri dövüp, bıçaklayarak öldürmüşlerdi! Dehşet veren görüntüler ortaya çıktı

Hakkari’de görev yapan, Denizli'ye ailesini ziyarete gelen asker M.Y., eğlence mekanı çıkışında 5 kişilik grup tarafından darp edilmiş, bıçaklanarak öldürülmüştü. Kavga anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Hakkari'den Denizli'ye ailesini görmek için izne gelen asker M.Y.'nin 5 kişi tarafından darp edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 5 kişinin Y.’ye saldırdığı, yerde tekme ve yumruklar attığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise yerde kanlar içerisinde kalan M. Y.’ye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği anlar yer alıyor.

bbbbbbb.jpg

NE OLMUŞTU?

Olay, 17 Ağustos Cumartesi gecesi Pamukkale Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Hakkari’den memleketi Denizli’ye izne gelen piyade sözleşmeli onbaşı M.Y. ile bir grup arasında eğlence mekanı çıkışı bilinmeye bir sebeple kavga çıktı.

5 kişilik grup izne gelen askeri darp ederek bıçakladı. Ağır yaralanan M.Y., aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

Kavgaya karışan S.A., H.B.C., E.B., U.T. ve T.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.A., H.B.C. ve E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

9892628.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN