Trabzonspor Avcı yönetiminde hücum hattında yokları oynuyor! Fırtına 32 yıl sonra üst üste 4 maçta gol atamadı!

Trabzonspor Avcı yönetiminde hücum hattında yokları oynuyor! Fırtına 32 yıl sonra üst üste 4 maçta gol atamadı!

Bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, hücum hattında yokları oynuyor. Fırtına, tam 32 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste gol atamayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

FURKAN UZUN

Dün akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'in konuğu olan Trabzonspor, zayıf rakibiyle 0-0 berabere kalarak tur şansını Trabzon'a bıraktı. Son dönemde Abdullah Acı yönetiminde özellikle hücum hattında yokları oynayan bordo-mavili ekip, 32 yıl sonra bir ilke imza attı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenerek turnuvaya veda eden Trabzonspor, dün akşam Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'in konuğu oldu. Deplasmandan 0-0'lık skorla dönen Karadeniz ekibi, Trabzon'a umutla dönerken gol orucunu 4 maça çıkarttı.

32 YIL SONRA BİR İLK

Rapid Wien ile oynanan karşılaşmalarda gol atamayan Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasındaki Sivasspor karşılaşmasını da boş geçmişti. Dün akşam St. Gallen karşılaşmasında da gol atamayan bordo-mavili ekip, 32 yıl sonra ilk kez 4 maç üst üste gol atamadı.

Fırtına son olarak Belçikalı teknik adamı Georges Leekens yönetiminde 1992-93 sezonunda üst üste 4 karşılaşmada rakip fileleri havalandıramamıştı.

Bordo-mavili ekip, Belçikalı teknik adam yönetiminde 21 Ekim 1992'de Atletico Madrid'e 0-2 mağlup olurken 31 Ekim'de Kocaelispor ile 4 Kasım'da Atletico Madrid ile ve 8 Kasım'da da Beşiktaş ile 0-0 berabere kalarak 4 maç boyunca gole hasret kalmıştı.

Resim

FIRTINA BU SEZON 6 MAÇTA 3 GOL ATABİLDİ

Bu sezon Avcı yönetiminde 6 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederken 1,33 puan ortalaması yakaladı. Fırtına söz konusu 6 karşılaşmada yalnızca 3 gol atarken kalesinde de 3 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN