Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Sergio Ramos Süper Lig devine transfer oluyor. Uçakla İstanbul'a inecek

Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Sergio Ramos Süper Lig devine transfer oluyor. Uçakla İstanbul'a inecek

Dünyanın en saygın ve en değerli savunmacıların başında gelen İspanyol savunmacı Sergio Ramos ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Kariyeri ile herkesi kendine hayran bırakan Ramos, Türkiye'ye geliyor. Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Sergio Ramos Süper Lig devine transfer oluyor. Uçakla İstanbul'a inecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Kariyeri ile dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Sergio Ramos, rotasını Türkiye'ye çevirdi. Gündeme gelen iddia Türk futbolseverleri heyecana boğdu. Kimse bunu beklemiyordu. Futbolseverler bu haberle sevinçten havalara uçacak! Sergio Ramos Süper Lig devine transfer oluyor. Uçakla İstanbul'a inecek.

SERGIO RAMOS SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR

Ülkesi İspanya'da Sevilla ile olan sözleşmesi sona eren Sergio Ramos için sıcak bir gelişme yaşandı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperleri arasında gösterilen yıldız oyuncu, geleceği hakkında kararını verdi. Fotospor'un İspanyol basınından derlediği habere göre; Beşiktaş, Sergio Ramos ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında, emektar savunmacının kısa bir süre içerisinde siyah-beyazlılar için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geleceği bilgisine yer verildi.

yeni-proje-2024-08-23t135817-260.jpg

İMZAYI ATTI GELİYOR! UÇAKLA İSTANBUL'A İNECEK

İspanyol yıldız ile geçen sezon Beşiktaş ve Galatasaray görüşmüştü. O dönem oyuncunun maliyetinin çok yüksek olduğunu belirten 2 takımda bu transferden vazgeçmişti. 1.84 boyundaki oyuncu daha sonra kararını ilk kez profesyonel olarak forma giydiği takım olan Sevilla lehine kullanmıştı.

yeni-proje-2024-08-23t135844-217.jpg

Sergio Ramos, geride bıraktığımız sezon Sevilla formasıyla tüm kulvarlarda 37 resmi maçta süre bulmuştu. Başarılı savunmacı, 7 gol ve 1 asist üreterek Endülüs ekibine katkı sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN