Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! 'Bir gün biz de konuşuruz' dedi kaptanlığı alındı....

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi! 'Bir gün biz de konuşuruz' dedi kaptanlığı alındı....

Galatasaray'da geçen sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin golcü oyuncunun kaptanlık bandını elinden aldığı öne sürüldü.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu krizi yaşanıyor. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasında teknik heyet ile tartışan Kerem Aktürkoğlu'nun kaptanlığı alındı. Milli golcü, Young Boys ile oynanan Devler Ligi karşılaşmasında kaptanlık bandını takmazken çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Geçen sezon zaman zaman sarı-kırmızılı taraftarlar ile tartışan son olarak ise Süper Kupa'daki Beşiktaş karşılaşmasının devre arasında teknik heyet ile tartışan Kerem Aktürkoğlu'nun takımdaki geleceği merak konusu oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Milli yıldızın geçen hafta deplasmanda oynanan Konyaspor karşılaşması sonrasında "Bir gün biz de konuşuruz" açıklaması sarı-kırmızılı yöneticileri rahatsız etti.

Bu açıklama sonrasında sarı-kırmızılı yöneticilerin 'Kaptan böyle konuşamaz' şeklinde görüş birliğine vardığı ve golcü oyuncunun kaptanlık bandı elinden alındı. Aslan'ın Kerem Aktürkoğlu'nu kesin olarak satma kararı aldığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN