Galatasaray transfere doymuyor! Sağ beke Milan'ın yıldızı geliyor. Dursun Özbek 13 milyon eruoya imzayı attırdı, hayırlı olsun

Galatasaray transfere doymuyor! Sağ beke Milan'ın yıldızı geliyor. Dursun Özbek 13 milyon eruoya imzayı attırdı, hayırlı olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray transfere doymuyor! Sağ beke Milan'ın yıldızı geliyor. Dursun Özbek 13 milyon eruoya imzayı attırdı, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak ilerleyen sarı-kırmızılılarda bir transfer bombası daha geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Galatasaray transfere doymuyor! Sağ beke Milan'ın yıldızı geliyor. Dursun Özbek 13 milyon eruoya imzayı attırdı, hayırlı olsun.

GALATASARAY TRANSFERE DOYMUYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda transfer haberleri peş peşe geliyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Galataasaray'ın Milan'ın tecrübeli sağ beki Davide Calabria ile yakından ilgilendiğini belirtti.

yeni-proje-2024-08-01t112959-482.jpg

SAĞ BEKE MILAN'IN YILDIZI GELİYOR! DURSUN ÖZBEK 13 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTIRDI, HAYIRLI OLSUN

İtalyan medyasında çıkan haberlerde, "Galatasaray Calabria'ya gözünü dikti. Emerson Royal'in gelişinin yakın olması ve Kalulu'nun sağ bek rolünü kapmasıyla birlikte Milan, Calabria ile ilgili planlarını bozmaya karar verebilir" yorumları yapıldı.

yeni-proje-2024-08-01t113014-919.jpg

Gazeteler ayrıca, "Galatasaray'ın Calabria ile ilgilendiğini ifade etti. İtalyan yıldızın Süper Lig'e olası bir transferi için gelişmeler olup olmayacağını yakında göreceğiz" ifadelerine yer verdi. Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan İtalyan bekin sözleşmesi gelecek yaz sona eriyor. Calabria, iki kanatta da görev yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN