Fenerbahçe'den ilk transfer müjdesi geldi! Mourinho 22 yaşındaki saf yeteneği getiriyor. Avrupa'da bonservis rekoru kıracak

Fenerbahçe'den ilk transfer müjdesi geldi! Mourinho 22 yaşındaki saf yeteneği getiriyor. Avrupa'da bonservis rekoru kıracak

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışma startı verildi. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi sürüyor. Takımdan kimlerin ayrılıp hangi futbolcuların geleceği merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den ilk transfer müjdesi geldi! Mourinho 22 yaşındaki saf yeteneği getiriyor. Avrupa'da bonservis rekoru kıracak. Taraftar bu ismi duyunca stada akın edecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den ilk transfer müjdesi geldi! Mourinho 22 yaşındaki saf yeteneği getiriyor. Avrupa'da bonservis rekoru kıracak.

FENERBAHÇE'DEN İLK TRANSFER MÜJDESİ! MOURINHO 22 YAŞINDAKİ GENÇ YILDIZI GETİRİYOR

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Jose Mourinho ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Portekizli teknik direktör 22 yaşındaki Mohamed Bachir Belloumi'yi takımda görmek istiyor. Portekiz Ligi takımlarından Farense'de forma giyen genç yıldız Mourinho ile aynı takımda çalışmak istediği kaydedildi.

yeni-proje-92.jpg

AVRUPA'DA BONSERVİS REKORU KIRACAK

10 numara, sağ ve sol kanat pozisyonlarında oynayabilen genç futbolcunun kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

yeni-proje-93.jpg

Şu anda 4 milyon euro piyasa değeri olan Belloumi, geçen sezon forma giydiği 33 maçta 7 gol 4 asistlik performansa imza atarak taraftarının beğenisini kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN