Fenerbahçe yeni orta sahasını Fransa'da buldu! Kanarya bir bombayı daha patlatıyor...

Fenerbahçe yeni orta sahasını Fransa'da buldu! Kanarya bir bombayı daha patlatıyor...

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe, gözünü Fransa'ya dikti. Kanarya, yeni orta sahasını Fransa'da buldu.

KARAR

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Fenerbahçe Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir bombaayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, orta sahasına bir takviye daha yapma kararı aldı. Sarı-lacivertli ekip, yeni orta sahasını Fransa'da buldu.

2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini bu sezon sonunda sona erdirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın raporun doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, transfer döneminin bitimine saatler kala gözünü Fransa'ya dikti.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Fransız devi Marsilya'nın orta saha oyuncusu Pape Gueye'yi radarına aldı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, güçlü fiziki yapısı ve orta sahadaki etkili performansıyla dikkat çekiyor.

Kanarya'nın Gueye'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi. Bu sezon Marsilya forması altında yalnızca 3 karşılaşmada görev alan yıldız orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda sadece 27 dakika süre aldı.

Senegalli oyuncunun Fransız ekibinden ayrılma konusunda istekli olduğu öne sürüldü. Yıldız futbolcunun, Marsilya'da kadro dışı olduğu öğrenildi.

25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 8 milyon euro olduğu öğrenildi. Pape Gueye - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN