Derbinin ardından Fenerbahçe'de büyük kriz! Ali Koç, Mourinho ile tartıştı: Soyunma odasını bastı ve...

Derbinin ardından Fenerbahçe'de büyük kriz! Ali Koç, Mourinho ile tartıştı: Soyunma odasını bastı ve...

Evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe'de kriz yaşanıyor. Başkan Ali Koç'un soyunma odasını bastığı ve Mourinho ile tartıştığı öne sürüldü.

Süper Lig'de 6. haftanın maçında Fenerbahçe, evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Aslan'ın 1-3 kazandığı maçın ardından Jose Mourinho basın toplantısına katılmadan stadyumdan ayrılırken Portekizli teknik adam hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe, bu sezon evindeki ilk yenilgisini dün akşam Galatasaray, karşısında aldı. Evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Beyaz Futbol programında yorumcu olarak yer alan Ahmet Çakar'ın iddiasına göre; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbinin devre arasında Jose Mourinho ile tartışma yaşadı.

Çakar, iddiasında "Ali Koç soyunma odasında oyunculara çok ağır konuşurken, Mourinho araya girmiş Ali Koç ile ciddi bir gerilim yaşamış. Mourinho çok bozulmuş. Mourinho Ali Koç ile yaşadıklarından dolayı ilk defa özel aracı ile Fenerbahçe stadından ayrılmış..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN