Fenerbahçe rüya takımı kuruyor! Jose Mourinho eski öğrencisini aradı. Fred'in yanına 45 milyon euroluk orta saha geliyor

Fenerbahçe rüya takımı kuruyor! Jose Mourinho eski öğrencisini aradı. Fred'in yanına 45 milyon euroluk orta saha geliyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için transfer startı verildi. Sarı-lacivertliler dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirilmesiyle çıtayı yükseltirken sıcak gelişmeler peş peşe geliyor. Fenerbahçe rüya takımı kuruyor! Jose Mourinho eski öğrencisini aradı. Fred'in yanına 45 milyon euroluk orta saha geliyor. İmzası an meseli, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli yönetim takımın başına Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirirken transfer startı verilmiş durumda. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, aradığı ismi İngiltere'de buldu. Fenerbahçe rüya takımı kuruyor! Jose Mourinho eski öğrencisini aradı. Fred'in yanına 45 milyon euroluk orta saha geliyor. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak.

FENERBAHÇE RÜYA TAKIMI KURUYOR! MOURINHO ESKİ ÖĞRENCİSİ BİZZAT ARADI

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için heyecan dorukta. 8-9 Haziran'da yapılacak başkanlık seçiminin de hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertliler, transfer startını vermiş durumda. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecan boğdu. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Fenerbahçe yeni sezonda Pierre-Emile Hojbjerg'i kadrosuna katmak istiyor. Fred'in yanına gelecek olan yıldız isim güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.

yeni-proje-2024-06-08t104314-655.jpg

FRED'İN YANINA 45 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki oyuncu ile resmi temaslara başlaması bekleniyor. Pierre-Emile Hojbjerg, bu sezon Tottenham formasıyla 39 maçta süre aldı. Danimarkalı oyuncunun İngiliz ekibiyle Haziran 2025'e kadar kontratı bulunuyor.

yeni-proje-2024-06-08t104125-135.jpg

Milli oyuncu, ön libero mevkisinin yanı sıra merkez orta saha hattında da görev yapabiliyor. Danimarka Milli Takımı formasını 76 kez sırtına geçiren tecrübeli orta saha, 9 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN