300’e yakın aileye 1000’er liralık kırtasiye yardımı yapıldı

300’e yakın aileye 1000’er liralık kırtasiye yardımı yapıldı

Bilecik Belediyesi tarafından eğitime destek çalışmaları kapsamında öğrencilere verilen kırtasiye yardımları devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlamında birçok anlamlı uygulamayı hayata geçiren Bilecik Belediyesi bu kez ihtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerini unutmadı.

Halkın Esnafı Bi’Kart aracılığıyla gerçekleştirilen uygulama kapsamında şu ana kadar 300’e yakın öğrenciye 1000’er liralık kırtasiye yardımı yapıldı.

Öğrenci ve aileleri, Bi’Kart’a yüklenen kırtasiye yardım parasını Halkın Esnafı uygulaması geçen bütün işletme ve alışveriş merkezinde harcayabilecek.

KIRTASİYE YARDIM PARASI Bİ’KART’LARA YÜKLENDİ

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın yakın takibi doğrultusunda gerçekleştirilen uygulama kapsamında kırtasiye yardım paraları Bi’Kart’lara yüklendi.

Belediye Başkanlığı tarafından gönderilen bilgilendirici mesajlarda; ‘’Değerli vatandaşlarımız! Halkın Esnafı Bi’Kart kırtasiye yardımı krediniz kartlarınıza yüklenmiştir. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyor, en zor zamanlarınızda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sağlıklı ve mutlu günlerinizde sevdiklerinizle kullanmak dileğiyle.’’ İfadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN