Kastamonu'da 18 yıl önce kaybolan kadının oğlu tutuklandı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu olayında sır perdesi aralanıyor. Kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu, kız kardeşlerinin bir televizyon programında şüphelerini dile getirmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında "Kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun esrarengiz kaybıyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

10066321.jpg
Kayıp Hatice Musaoğlu

Hatice Musaoğlu'nun kızları, annelerinin kaybından kardeşleri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiğini açıkladı. Annesiyle aynı evde yaşayan ve oda değiştirme kavgası nedeniyle annesine silah çektiği ortaya çıkan Aydın Musaoğlu'nun Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ve savcılıkta verdiği çelişkili ifadeleri dikkatleri üzerine çekti.

10066327.jpg
Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın Musaoğlu

ANNE KAYIP, OĞLU TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Aydın Musaoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Musaoğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından "Kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Musaoğlu'nun da polisteki sorgusu sürüyor.

10066362.jpg
Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Musaoğlu

Hatice Musaoğlu'nun kaybolduğu dönemde oğluyla yaşadığı evin bahçesinde yapılan kazılar ve garajında gerçekleştirilen beton kırma işlemleriyle arama çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. 2006 yılından bu yana süregelen gizem, yeni delillerle aydınlatılmaya çalışılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN