Yardımcısının odasının kapısını tekmelerle kırdırmıştı: O müdür açığa alındı

Bursa'da kadın müdür yardımcısının odasının kapısını tekmelerle kırdırarak açtıran okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık açığa alındı.

Bursa'nın Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nda yaşanan skandal, eğitim dünyasını sarstı. Okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, iddiaya göre, yaklaşık bir yıldır sorun yaşadığı kadın müdür yardımcısının odasını zorla boşalttırmak istedi. Müdür yardımcısı ise daha önce revir olarak kullanılan penceresiz odaya geçmek istemedi.

MÜDÜR YARDIMCISININ ODASININ KAPISINI KIRDIRDI

Talebi kabul edilmeyen Kırbıyık, müdür yardımcısının odasının kapısını önce anahtar, pense gibi araçlarla açmaya çalıştı. Açılmayınca tekmelerle kapıyı kırarak odaya giren kişiler eşyaları dışarı çıkarmaya başladı.

O anları kayda alan kadın müdür yardımcısı, "Benim şahsi alanıma benden izinsiz şekilde, odamın kapısı kırılarak girildi. Lütfen özel eşyalarıma dokunmayın, ben toplarım" diyerek tepkisini dile getirdi.

MÜDÜR AÇIĞA ALINDI

Görüntülerin yayılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı, müdür Kırbıyık'ı açığa aldı. Olayla ilgili soruşturma ve inceleme başlattı.

Kırbıyık, daha önce de "Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum" sözleriyle gündeme gelmiş ve veliler tarafından şikayet edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN