Beşiktaş'ta Ante Rebic depremi! İki futbolcu birden gönderildi

Beşiktaş'ta Ante Rebic depremi! İki futbolcu birden gönderildi

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta iki ayrılık haberi birden geldi. Siyah beyazlı yönetim Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in sözleşmelerini feshetti.

Beşiktaş’ta ayrılıklar devam ediyor. Valentin Rosier, Tayfur Bingöl ve Onur Bulut ile yollarını ayıran siyah beyazlılar, Ante Rebic ve Ajdin Hasic'in de sözleşmelerini feshetti

TRT Spor'un haberine göre, geçen sezon Milan'dan transfer edilen Rebic performansıyla hayal kırıklığıyla yarattı. Siyah beyazlı formayla 23 maça çıkan Hırvat oyuncu, 1 kez fileleri sarsarken 4'te gol pası verdi.

Geçen sezonu kiralık olarak Sarajevo'da geçiren Hasiç ise Beşiktaş'ta görev yaptığı 13 karşılaşmada 2 kez gol sevinci yaşadı.

Siyah beyazlılar, takımdan gönderilecek diğer oyuncular için de yoğun bir çalışma yürütüyor.

İtalyan basını Jean Onana için Lecce’nin devrede olduğunu iddia etti. Kamerunlu oyuncu için 1 yıllık kiralama teklifi yapıldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN