Beşiktaş'ın yeni hocasından Galatasaray'a tarihi transfer çalımı! Tek telefonla transferi bitirdi...

Beşiktaş'ın yeni hocasından Galatasaray'a tarihi transfer çalımı! Tek telefonla transferi bitirdi...

Beşiktaş'a 1.5 yıllık imzayı atan Portekizli teknik adam Fernando Santos transfer çalışmalarına hemen başladı. Tecrübeli, teknik adam, Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız futbolcunun transferinde mutlu son için artık resmen gün sayıyor.

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Beşiktaş, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Adana Demirspor'dan ayrılan savunma oyuncusu Svenson ile prensipte el sıkışan Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a tarihi transfer çalımını atmak için resmen geri sayıma başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, 11 Ocak Perşembe günü başlayacak olan kış transfer sezonu öncesinde düğmeye bastı. Portekizli teknik adam Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız futbolcunun transferini bitirmek için gaza batı.

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş, yaz transfer döneminde Galalatasaray'ın uzun süre peşinden koştuğu Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'in transferi için harekete geçti.

Portekizli yıldız futbolcunun, eski hocası Fernando Santos ile yeniden çalışma konusunda büyük bir heyecan duyduğu ve Santos'un Beşiktaş'a transfer olması için Sanches'i ikna etmek üzere olduğu ileri sürüldü.

E' tornato Renato Sanches, centrocampista "box to box" pronto a prendersi la Roma

Roma'nın kiralık sözleşmesini sonlandırması beklenen Renato Sanches, bu sezon İtalyan devinde 9 maçta 1 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 79 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bonservisi PSG'de bulunan yıldız futbolcunun sezonun geri kalan bölümünde Beşiktaş formasını terletmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN