Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmza an meselesi...

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! İmza an meselesi...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ın yeni patronu belli oldu. Siyah-beyazlı yönetim büyük bir sürprize imza atmak için geri sayıma geçti.

Geçtiğimiz sezon beş farklı teknik adam ile çalışarak teknik direktör konusunda bir istikrar yakalayamayan Beşiktaş'ın yeni patronu büyük oranda belli oldu.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe yönetiminde tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal'ın yeni hocası büyük oranda netlik kazandı.

Sözcü'de yer alan habere göre; Teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş, takımın başına Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic'i geçirme hazırlığında. Siyah-beyazlı ekipte Samet Aybaba'nın Hırvat teknik adam ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Öte yandan Socrates Dergi'den Övünç Özdem'in haberine göre; Beşiktaş'ı yeni sezonda Hırvat teknik adam Slaven Bilic çalıştıracak.

2013-2015 arasında Beşiktaş'ı çalıştıran 55 yaşındaki çalıştırıcı, siyah-beyazlı ekibin başında 89 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 galibiyet 21 beraberlik ve 21 yenilgi elde ederek 1,82 puan ortalaması yakalamıştı.

Kartal'ın kısa süre içerisinde teknik adam konusunu çözüme kavuşturması bekleniyor.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'ten Beşiktaş Mogaz'a Destek Mesajı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN