Yola çıkacaklar dikkat! O yolda göz gözü görmüyor: Görüş mesafesi 20 metreye düştü

Sürücülere zor anlar yaşatan sis görüş mesafesini 20 metreye kadar düşürdü. Sabah saatlerinden itibaren etkisini devam ettiriyor! Yola çıkacaklar dikkat! Yetkililer uyardı, o saate kadar devam edecek...

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Özellikle, D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgelerinde görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü.

SÜRÜCÜLERE UYARILAR YAPILIYOR

Polis ekipleri ve yol kenarındaki ışıklı tabelalar aracılığıyla, sürücüler takip mesafelerini korumaları ve hız yapmamaları konusunda sık sık uyarılıyor. Sis nedeniyle trafikte dikkatli olunması gerektiği vurgulanırken, özellikle bu bölgelerde sürücülerin daha tedbirli olmaları isteniyor.

TEM OTOYOLU'NDA ÇALIŞMA YOĞUNLUK OLUŞTURUYOR

Ayrıca, TEM Otoyolu’nun Kaynaşlı Kavşağı ile Abant Kavşağı arasındaki çalışma nedeniyle, sürücüler D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişine yöneliyor. Yetkililer, sisin öğle saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN