İzmir'de kadın cinayeti: Sevgilisini öldürüp intihar etti

İzmir'de kadın cinayeti: Sevgilisini öldürüp intihar etti

İzmir'de dün gece bir şahıs, sevgilisini öldürdükten sonra intihar etti. İntihar eden zanlının çok sayıda suç kaydı olduğu ve "Yağma" suçundan polis tarafından arandığı öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Edinilen bilgilere göre saat 01.50 sıralarında Demirköprü Mahallesi 6170 Sokak'ta bulunan bir apartmanda Serdal Çelik (39) sevgilisi Berrin Yılmaz'ın (42) evine geldi. Çelik, yanında getirdiği tabancayla önce Yılmaz'a ardından kendi başına ateş etti.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Berrin Yılmaz ve Serdal Çelik'in koridorda başlarından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Çelik ve Yılmaz'ın hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Evde yapılan incelemede 2 adet 7.65 mm çaplı boş kovan ve 1 adet 7,65 mm çaplı tabanca bulundu.

VAHŞET ARKADAŞININ GÖZÜ ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Berrin Yılmaz’ın arkadaşı B.M. verdiği ifadede, Yılmaz ile dışarıda yemek yedikten sonra 01.40 sıralarında Berrin Yılmaz'a ait daireye girdiklerini ve birkaç dakika sonra arkalarından Serdal Çelik'in kendi anahtarıyla daire kapısını açarak girdiğini söyledi. B.M., Çelik'in koridorda önce Yılmaz'a ardından kendi başına tabancayla ateş ettiğini beyan etti.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Cinayet ve intiharı gerçekleştiren Serdal Çelik’in geçmişte "Kasten yaralama", "Tehdit", "Hakaret" ve "Otodan hırsızlık" gibi suçlardan sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca, "Yağma" suçundan polis tarafından arandığı öğrenildi.

Ayrıca, Serdal Çelik’le alakalı Karşıyaka Aile İçi Şiddet Bürosundan herhangi bir şikayet kaydı veya uzaklaştırma kararının bulunmadığı anlaşıldı.

GÜVENLİK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Apartmana ait güvenlik kamera görüntüleri izlendiğinde, belirtilen saatte Berrin Yılmaz ve B.M.’nin apartmana giriş yaptıkları, 3 dakika sonra da Serdal Çelik isimli şahsın arkalarından binaya giriş yaptığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN