Bitti diye sevinmeyin, yaz sıcakları geri dönüyor! Prof. Dr. Orhan Şen o illeri işaret etti: Resmen kavrulacağız

Bitti diye sevinmeyin, yaz sıcakları geri dönüyor! Prof. Dr. Orhan Şen o illeri işaret etti: Resmen kavrulacağız

Yaz mevsimini geride bırakmaya hazırlanırken hava durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaz sıcaklarının geri döneceğini belirtti. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Bu yıl kavurucu yaz sıcaklıkları tüm türkiye'yi etkisi altına alırken milyonlarca vatandaş 4 gözle havaların serinlemesiyle bekliyor. Özellikle son günlerde havaların yavaş yavaş serinlemesi ve yağmurların yağması vatandaşları umutlandırırken yeni bir gelişme paylaşıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden hava durumuyla alakalı sık sık bilgiler paylaşan Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı yeni paylaşımla yaz sıcaklıkların geri geleceğini söyledi. İşte uzman ismin paylaşımı…

yeni-proje-3.jpg

“HAFTA SONU DAHA DA ARTACAK”

Prof. Dr. Orhan Şen, havaların önümüzdeki günlerde neredeyse yaz sıcaklıklarına döneceğini ifade ederek şu paylaşımı yaptı:

“Bugünden itibaren sıcaklıklar artmaya başlıyor. İç ve doğu bölgelerde ortalamanın altına inen sıcaklıklar üstüne çıkacak. Hafta sonu yurtta daha da artarak yaz değerlerine ulaşacak. Hafta sonu Aydın Manisa Muğla Hatay Adana da aşırı sıcaklar etkili olacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN