Trabzonspor yine berabere kaldı

Trabzonspor yine berabere kaldı

Bu sezon Süper Lig'deki 4 maçından da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, Gaziantep FK karşılaşmasından da beraberlikle ayrıldı. Fırtına bu sezon henüz galibiyetle tanışamadı.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Trabzonspor, rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Fırtına, bu sezon 5. beraberliğini elde ederken henüz galibiyetle tanışamadı.

Geçen hafta evinde ağırladığı Kayserisporl karşısında 0-2 yenik duruma düşmesine rağmen son dakikada bulduğu gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Trabzonspor, 6. haftanın kapanış müsabakasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı.

Kırmızı-siyahlı rakibiyle 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi bu sezon 5. beraberliğini elde etti. Opta'da yer alan veriye göre; Trabzonspor, Süper Lig tarihinde Zonguldakspor'un (1979/80) ardından bir sezondaki ilk beş maçı berabere biten ikinci takım oldu.

Öte yandan Trabzonspor'daki 5. döneminde 3. karşılaşmaya çıkan Şenol Güneş, henüz galibiyetle tanışamadı. Tecrübeli teknik adam, teknik direktörlük kariyerinde ikinci kez bir görevindeki ilk üç karşılaşmayı galibiyetsiz geçti.

Güneş daha önce 1998-99 sezonunda Sakaryaspor'da aynı durumu yaşamıştı. Öte yandan bordo-mavili taraftarlar takımın fizik durumunun oldukça kötü gözükmesi nedeniyle bir önceki teknik adam Abdullah Avcı'yı hedef alan paylaşımlara imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN