Renault Rafael Türkiye’de satışta: Beklenen fiyat açıklandı! Mercedes ve BMW'ye meydan okuyor

Renault Rafael Türkiye’de satışta: Beklenen fiyat açıklandı! Mercedes ve BMW'ye meydan okuyor

Renault’un iddialı bir şekilde piyasaya sunduğu ve merakla beklenen modeli Rafael Türkiye’de satışa sunuldu. Motoru ve donanım seviyesiyle dikkat çeken bu yeni model, Mercedes ve BMW’ye meydan okuyor. İşte, Renault’un yeni iddialı SUV modeli Rafael…

ESMAGÜL KOÇAK

Renault, D-segmentindeki iddialı coupe SUV modeli Rafale’i Türkiye’de satışa sundu. Merakla beklenen bu model, 200 beygir gücündeki hibrit motoru ve Esprit Alpine donanım seviyesiyle dikkat çekiyor. Başlangıç fiyatı 2.650.000 TL olan Renault Rafael, tüm opsiyonel donanımlar alındığında fiyatı 2.899.000 TL seviyesine ulaşıyor. Bu fiyatlandırma, aracı D-segmentindeki rakipleriyle başa baş bir konuma getiriyor.

renault-rafale-2.jpg

PERFORMANSI KADAR TASARIMI DA GÖZ DOLDURUYOR

Rafale, sadece performansı ile değil, şık coupe tasarımı ve geniş iç hacmiyle de öne çıkıyor. Aracın 4.7 metrelik uzunluğu ve 647 litrelik bagaj kapasitesi, günlük kullanımda hem aileler hem de uzun yol kullanıcıları için geniş bir alan sunuyor. Ayrıca, aracın yakıt tüketimi oldukça iddialı; hibrit motor seçeneği ile 100 km’de ortalama 4.7 litre yakıt tüketimi sağlıyor.

renault-rafale-1.jpg

Renault’nun, Rafale ile özellikle premium SUV segmentindeki BMW X4 ve Mercedes GLC Coupe gibi lüks rakiplerine meydan okuduğu belirtiliyor. Esprit Alpine donanımıyla birlikte sunulan sportif detaylar, performans ve yakıt ekonomisi arayan kullanıcılar için cazip bir seçenek oluşturuyor.

Aracın Türkiye pazarında kısa sürede ilgi göreceği ve özellikle hibrit teknolojisi ile öne çıkacağı öngörülüyor.

renault-rafeal.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN