Dolar ipini kopardı, bu hafta hazır olun! 24 Eylül 2024 güncel kur fiyatları... Bu seviyeye kadar çıkacak

Dolar ipini kopardı, bu hafta hazır olun! 24 Eylül 2024 güncel kur fiyatları... Bu seviyeye kadar çıkacak

Dolar kurunda sınırlı da olsa bir yükseliş görülmesi özellikle yatırımcıların merakını artırırken, piyasanın önemli yorumcularından İslam Memiş’ten de kritik rakam uyarısı geldi. Peki, dolar bugün kaç TL? Dolar hangi seviyelere çıkacak? İşte 24 Eylül 2024 güncel kur fiyatları ve İslam Memiş’in uyarısı…

Merkez Bankası'nın rezervlerinin yaklaşık 2,8 milyar dolar artarak rekor seviyeye ulaşması, piyasalarda dikkatle takip ediliyor. Merkez Bankası, dolara karşı rezerv gücünü artırmak için birikim yapmaya devam ediyor.

DOLAR VE EURO FİYATLARI

24 Eylül 2024 itibarıyla Kapalıçarşı'da dolar ve Euro fiyatları şu şekildedir:

  • Dolar: 34,19 TL
  • Euro: 37,97 TL
  • İngiliz Sterlini: 45,59 TL
  • İsviçre Frangı: 40,27 TL

dolar-yukseldi-1.jpg

İŞLAM MEMİŞ’TEN UYARI

Piyasa yorumcusu İslam Memiş, bu hafta için yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, dolar kuru için kritik seviyeleri belirterek, “34,20 TL seviyesini yukarı yönlü kırarsa 34,40 TL seviyesi gelecek” ifadesini kullandı. Yatırımcıların dikkatli olmalarını önerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN