Depremzededen Kurum'a arazi gaspı tepkisi: AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur

Geçtiğimiz aylarda esnaf ziyareti yapan Bakan Kurum'a isyan eden AK Partili vatandaşın "50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Rezerv alan ilan ettiniz. Ben AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur" sözleri yeniden sosyal medyada gündem oldu. Bakan Kurum, 'Öyle olmaz ama ya bir bakalım' diyerek Hataylı depremzedeye yanıt vermişti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, esnaf ziyareti sırasında depremzede vatandaşın dedikleriyle şaşkına uğramıştı. Hataylı depremzede, ziyaretleri sırasında görüştüğü Kurum'a 'Ben AK Partiliyim' diyerek yakındı. Bu sözler sosyal medyada aylar sonra yeniden gündem oldu.

AK PARTİLİ DEPREMZEDE: HER ŞEYİMİ KAYBETTİM

Depremzede vatandaş, "Annemi babamı kaybettim. 50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Rezerv alan ilan ettiniz. Arazime 404 dükkan yapıldı. Rezerv alan ve sizin riskli alan ilan ettiğiniz yerleri, Çevre-Şehircilik zamanında... Her şeyimi kaybettim. 50 milyon dolarımı kaybettim. Devlet el koydu, hiçbir şekilde şu anda ne kira veriyorsunuz, ne bir şey yapıyorsunuz.

Beni hayata mahkum ettiniz. Bana bir dükkan verilmedi. Bütün malımı mülkümü kaybettim. Ben AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur" dedi.

KURUM: ÖYLE OLMAZ AMA YA

Bakan Murat Kurum ise depremzede seçmenine "Öyle olmaz ama ya. Bir bakalım. Ben seni ilgili arkadaşlarımla görüştüreceğim" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN