Aziz Yıldırım'dan derbi sonrası çarpıcı açıklama: Yalan ifadelere itibar etmeyin

Aziz Yıldırım'dan derbi sonrası çarpıcı açıklama: Yalan ifadelere itibar etmeyin

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından bir grup taraftarın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara ilişkin açıklamada bulundu. Yıldırım, açıklamasında "Taraftarlarımızdan ricam, etkileşim almak uğruna ismim kullanılarak yayılan yalan ifadelere itibar etmemeleridir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray derbisinin Fenerbahçe'nin mağlubiyetiyle noktalanmasının ardından Sarı Lacivertlilerde "Aziz Yıldırım" sesleri yükselmiş, bir grup taraftar mevcut Ali Koç yönetimini istifaya davet etmişti.

Yıldırım, sosyal medya hesabından hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Geleceğe umutla bakılması gerektiğine dikkat çeken Yıldırım şunları söyledi:

"Bazı sosyal medya mecralarında, benim ağzımdan çıkmamış ve çıkması mümkün olmayan yalan ifadeler yer almaktadır. Ben Fenerbahçeli doğdum, iyi günde de kötü günde de ölene dek Fenerbahçeliyim. Bugünkü olumsuz durum elbette değişecektir ve güzel günlerde buluşacağız. Bugün üzüntülü olsak da, temennimiz Fenerbahçe’nin bir an önce toparlanmasıdır. Taraftarlarımızdan ricam, etkileşim almak uğruna ismim kullanılarak yayılan yalan ifadelere itibar etmemeleridir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN