Beşiktaş sonunda ondan kurtuluyor! Hasan Arat bu haberle bayram etti

Beşiktaş sonunda ondan kurtuluyor! Hasan Arat bu haberle bayram etti

Beşiktaş taraftarını sevindiren hamle Suudi Arabistan'dan geldi. Siyah beyazlı ekip o futbolcudan kurtulurken, Hasan Arat resmen bayram etti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, o takımla anlaşma yolunda. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Beşiktaş beklentisini karşılayamayan o futbolcudan kurtuluyor. Taraftar ile yıldızları barışmayan o futbolcu Hasan Arat'a bayram ettirdi. Suudi Arabistan'ın o takımından teklif geldi. İşte transfer detayları...

BEŞİKTAŞ'TA BAYRAM HAVASI

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Kholood, Beşiktaş'ın bir türlü istenileni vermeyen forveti için resmi teklif yaptı. Geçtiğimiz sezon istikrarsız performans sergileyen oyuncu, Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekmişti. Hasan Arat'ın bu teklifi değerlendirmeye oldukça gönüllü olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan Pro Lig'in güçlü takımlarından Al-Kholood, Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Jackson Muleka için resmi teklif yaptı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta beklenen performansı sergileyemeyen ve zaman zaman taraftarların eleştirilerine maruz kalan Muleka, Al-Kholood'un radarına girdi. Kulübün yaptığı teklif, Beşiktaş yönetimi tarafından değerlendirilmek üzere masada bulunuyor.

fxoksvuwaam2lma-result-bfuz-cover.jpg

MULEKA'NIN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Jackson Muleka, Beşiktaş'a transfer olduğunda büyük beklentilerle karşılanmıştı. Ancak, 2023-2024 sezonunda gösterdiği istikrarsız performans, hem teknik ekibin hem de taraftarların tepkisini çekti. Zaman zaman sahada etkili olamayan Muleka, forma şansı bulmakta zorlandı ve beklentilerin altında kaldı. Forvet oyuncusu, sezon boyunca sınırlı sayıda gol atarken, performansındaki dalgalanmalar Beşiktaş'ın hücum gücünü olumsuz etkiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN