Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den teklif var

Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den teklif var

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Barış Alper Yılmaz'a teklif yağmaya devam ediyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da kadronun en önemli parçalarından Barış Alper Yılmaz'a teklif yapıyor. Avrupa'nın dev kulüpleri, milli yıldızı kadrosuna katmaya çalışıyor.

Başarı nasıl geldi: Barış Alper Yılmaz

İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Telegraph'ın haberine göre; Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Brighton'ın da gündeminde. Fabrian Hürzeler'in çalıştırdığı ekip, Barış Alper'i transfer etmek için kesenin ağzını açacak. Galatasaray, yıldız futbolcusunun satışından en az 25 milyon euroluk bir gelir bekliyor.

Barış Alper Yılmaz, bu sezon çıktığı 57 resmi maçta 7 gol atıp, 12 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN