Ali Koç, Jose Mourinho'nun maaşını canlı yayında açıkladı! Dudak uçuklatan maaş: Tarihe geçti...

Ali Koç, Jose Mourinho'nun maaşını canlı yayında açıkladı! Dudak uçuklatan maaş: Tarihe geçti...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibe imza atan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho hakkında merak edilenleri anlatırken Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den kazanacağı maaşı da ilk kez açıkladı.

Pazar günü yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile başkanlık için yarışacak olan Ali Koç, Portekizli efsane teknik direktör Jose Mourinho'nun maaşını ilk kez açıkladı.

Halk TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yeni Bir Sabah' adlı programa katılan Ali Koç, dikkat çekici açıklamalara imza atarak Mourinho'nun sözleşmesinde yer alan detayları anlattı.

Sezon bitmeden önce, İsmail Kartal görevdeyken Jose Mourinho ile görüşmeye başladıklarını duyuran Ali Koç, Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den 12 milyon euro kazanacağını duyurdu.

Başkan Koç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Mourinho’yu ikna etmemizde zamanlama çok önemliydi. Bir hocaya ihtiyacımız olursa ne gibi opsiyonlar var diye çalışmalarımızı sürdürdük. Bunlardan biri de Jose Mourinho’ydu. Mario Branco, Jose Mourinho’ya önce Fenerbahçe’yi anlattı. Mourinho ile herkesten önce görüştük ama teklif vermedik; hem şampiyonluğa koşuyoruz hem bir hocamız var. Değişiklik yapacağımızdan tam emin değiliz, son maçta şampiyon olabilirdik.

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'da dediği şeyin aynısını İrfan Can Kahveci transferinde de dedi. Sayın Aziz Yıldırım '15 milyon euro verdim' diyor, biz Jose Mourinho ve bütün ekibiyle yıllık 12 milyon euroya anlaştık."

Fenerbahçe'ye 12 milyon euro maaş karşılığında imza atan tecrübeli teknik adam böylece Türk futbol tarihinde en yüksek maaşı kazanan teknik adam olarak tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN