Acun Ilıcalı ile Ahmet Çakar Arasında "Icardi penaltısı" tartışması! Acun sonun da pes etti: Belki penaltı olabilir

Süper Lig'de tartışma konusu haline gelen penaltıları Acun Ilıcalı ile Ahmet Çakar programda konuştu. İcardi'nin verilmeyen penaltısı üzerine tartışma büyüdü. Tartışmanın sonunda Acun Ilıcalı bile pes etti. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Acun Ilıcalı ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar arasında penaltı tartışması başladı. Katıldığı programda penaltı üzerinden giden diyaloglar bir anda İcardi'nin penaltı tartışmasına dönüştü. İcardi'nin penaltı verilmediği iddiası üzerine Acun Ilıcalı tartışmanın sonucunda kabul etti. İşte o anlar...

DERBİDE PENALTI TARTIŞMASI

Dün gece Derin Futbol programında Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı ve spor yorumcusu Ahmet Çakar arasında Galatasaray derbisindeki bir pozisyon hakkında tartışma yaşandı. Çakar, geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray derbisinde Mauro Icardi'ye yapılan bir müdahalenin penaltı olarak değerlendirilmediğini dile getirerek, "Icardi'ye yapılan net bir müdahale var ve verilmeyen bir penaltı söz konusu," dedi.

Acun Ilıcalı ise pozisyonla ilgili farklı bir görüş dile getirerek, "O pozisyonun video görüntüsü yok. Surata darbe görüntüsü gösterirseniz, ikna olurum. Ancak VAR’ın o pozisyonda müdahale edememesinin nedeni, VAR’ın doğru açıdan görememesi. Icardi kendini mi attı yoksa Djiku çok mu güçlü müdahalede bulundu, bunu net bilmiyoruz. Belki penaltı olabilir ama kesin bir şey söylemek zor," ifadelerini kullandı.

Bu tartışma, futbol camiasında geniş yankı bulurken, derbi maçlarındaki kritik pozisyonlar ve hakem kararları üzerindeki tartışmalar devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN