Ece Seçkin katil Semih Çelik'in fark edilmeyen o detayını ortaya çıkardı! 1 yıl önce mesaj vermeye başlamış

Ece Seçkin katil Semih Çelik'in fark edilmeyen o detayını ortaya çıkardı! 1 yıl önce mesaj vermeye başlamış

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi şoka uğratan cinayetler sonrasında soruşturmalar devam ediyor. Bir yandan sosyal medya kullanıcıları bir yandan bazı sanatçılar olaylara karşı tepkilerini gösterirken ünlü şarkıcı Ece Seçkin, dikkat çeken bir detay paylaştı. İşte konuya ilişkin detaylar…

İstanbul'un Fatih ilçesinde Semih Çelik'in işlediği dehşet verici cinayetler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şarkıcı Ece Seçkin, cinayetlerin ardından dikkat çekici paylaşımlarda bulunarak katilin bir yıl önceki görüntülerinde yer alan müziğe dikkat çekti. Uzun zamandır tartışılan kadın güvenliği sorununa dikkat çeken Seçkin, cinayetlerin ardındaki karanlık motivasyonları gözler önüne serdi.

yeni-proje-9.jpg

KATİLİN GİZLİ MESAJI ORTAYA ÇIKTI

Ece Seçkin, katil Semih Çelik’in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i korkunç bir şekilde katletmeden önce çekilen görüntülerindeki arka planda çalan şarkının, "Where is my mind" olduğunu açıkladı. Bu şarkının, Fight Club filminin kapanış sahnesinde çalındığını belirten Seçkin, "Bu pislik, incel örgütüne bir selam çakmış. Çünkü bu lanet eylemi gerçekleştirerek incel topluluğunun idolü olmak istiyordu" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-8.jpg

KADIN DÜŞMANLIĞI TEHLİKESİ

Seçkin, katilin veda videosundaki şarkının yanı sıra, onun kendini surlara asma planının da bir şov olduğunu vurguladı. "Bu durum, incel ideolojisine kapılan sapıkların tehlikesini gözler önüne seriyor" diyen Seçkin, "Kafasında yeni bir idol olmayı koyacak olan sapıklar her zaman var olacak. Discord kapansa bile Telegram’dan örgütlenecekler. Bu kadın düşmanı ve pedofili zihniyetteki insanların tehlikesi her zaman var" şeklinde konuştu.

yeni-proje-10.jpg

SOSYAL MEDYADA YENİ İDDİALAR

Cinayetlerin ardından sosyal medyada birçok iddia ve komplo teorisi dolaşmaya başladı. Ece Seçkin, bu konuda bilgilerini takipçileriyle paylaşıp, toplumda daha fazla farkındalık yaratmaya çalıştığını belirtti. Kadınların güvende hissetmediği bir ortamda, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için toplumsal duyarlılığın artırılması gerektiğinin altını çizen Seçkin, "Bu tip sapkınların ve onların destekleyicilerinin tehlikesini asla göz ardı etmemeliyiz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN